Natuuractiviteiten


Natuurfotowandelingen

Wil je op een ontspannen en ongedwongen manier leren hoe je mooiere natuurfoto’s kunt maken en wil je ondertussen ook volop van de natuur genieten? Ga dan eens mee tijdens een natuurfotowandeling. Dit zijn relatief korte wandelingen (2-3 km) waarbij er aandacht is voor al het moois dat we onderweg tegen komen. Je hebt zelf de keuze of je dingen wilt fotograferen of alleen maar bewonderen. Als je dat wilt krijg je onderweg fotografietips die je direct kunt toepassen.

natuurbeleving Natuurkieker

Natuurfotoworkshops

Bij Natuurkieker kun je ook workshops volgen. Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier.

Natuurbelevingswandelingen

Een wandeling in de natuur doet mensen goed: het werkt ontspannend en mensen ervaren minder stress. Verder heeft een verblijf in de natuur een gunstige invloed op je creativiteit en je concentratie.

De natuur is ook een perfecte plek om al je zintuigen te prikkelen, er is veel te zien, te ruiken, te proeven en te voelen. Het is een prima manier om je drukke hoofd tot rust te brengen en je veel bewuster te maken van je lijf.

Daarnaast is een natuurbelevingswandeling een manier om je meer te verbinden met de natuur en je te verwonderen over alles dat je kunt beleven als je je er voor open stelt.

Stiltewandelingen

Door in stilte in de natuur te wandelen, kun je de natuur nog intenser beleven. Het geeft je ook de kans om intensiever contact te maken met jezelf. Door in stilte de volle aandacht te geven aan alles wat je in en om je heen ervaart, kom je tot rust en ervaar je dingen die je in je haastige drukke leven bent kwijt geraakt. De stilte brengt je tot rust en het wandelen samen met anderen zonder te spreken zorgt voor een bijzondere verbinding met de mensen om je heen en met de natuur.

Natuurfotolezingen

Natuurkieker verzorgt lezingen over verschillende thema’s. Een lezing kan op verzoek worden aangepast aan uw wensen. Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier.