Meditatie


Behoefte aan meer balans en rust in je leven? Leer dan mediteren!

Meditatie zweverig? Wel nee! Mediteren is een al eeuwenoud gebruik dat je helpt om aandachtig aanwezig te zijn, van moment tot moment. Mediteren helpt je om te ontspannen en zorgt voor meer zelfbewustzijn. Door middel van meditatie kun je leren aandachtig en bewust te leven. Je krijgt een heldere geest en kunt bewuste keuzes maken. Hierdoor ervaar je meer innerlijke rust, plezier, creativiteit en tevredenheid.

Hedendaags hersenonderzoek toont ook aan dat meditatie veranderingen veroorzaakt in je hersenen die een positieve invloed hebben op je welbevinden. De inzichten uit deze onderzoeken zijn verwerkt in de MBE-meditatie. MBE staat voor Mindfulness, Brein en Emotionele intelligentie.

Geloof niet klakkeloos dat het waar is wat hier allemaal wordt gezegd, maar geef jezelf de kans om te ervaren of het ook jouw waarheid is. Proef en probeer wat bij je past. Bij Natuurkieker kun je een introductieworkshop MBE-meditatie volgen en tevens een 6-weekse cursus MBE-meditatie. Beide cursussen kun je zowel in een groep als individueel volgen. Heb je belangstelling dan kun je dat via het contactformulier laten weten.

Meditatie is ook heel goed te combineren met ademcoaching.