Balansmassage


Herken je dit?

Kun jij af en toe wel wat hulp gebruiken om te ontspannen?  Zou je je graag wat meer energiek willen voelen? Zou je eigen herstelvermogen af en toe wel wat steun kunnen gebruiken? Zou je graag beter en sneller willen herkennen dat je te veel van jezelf vergt?

Voor wie is Balansmassage?

Balansmassage is voor iedereen die te maken heeft met:

  • Drukte, stress
  • Ziekte
  • Verlies

Wat doet Balansmassage?

Balansmassage is een uitgebreide massage die wordt uitgevoerd aan beide voeten en invloed heeft op het totale functioneren, zowel fysiek als emotioneel.

Je kunt Balansmassage zien als een ondersteuning van je eigen herstelvermogen. Daarnaast kun je met Balansmassage leren beter en sneller je eigen lichaamssignalen te herkennen zodat je tijdig merkt dat je over je grenzen dreigt te gaan.

Na afloop van een Balansmassage kun je ervaren dat je meer ontspannen, energieker bent , je hoofd is helderder en je voelt hoe je weer stevig met beide voeten op de grond staat. Vaak merk je dat er ook een positieve invloed is op je stemming.

Wat zeggen klanten over Balansmassage?

“ Veel meer mensen zouden moeten weten en ervaren wat een Balansmassage met je doet. Ik ben zelf iedere keer weer verwonderd over het effect dat het bij mij heeft, hoe fijn ik mezelf dan voel, super!”

“Na een Balansmassage heb ik veel meer energie.”

Een Balansmassage is te verkrijgen voor €40,00  en duurt ongeveer een uur. Uiteraard worden de actuele hygiënemaatregelen in acht genomen rond het coronabeleid. Voor een afspraak of meer informatie kun je bellen of mailen: mobiel 06-111 666 54  of mail natuurkieker@gmail.com