Massage


Masseren is een van de oudste behandelvormen en nog steeds is te ervaren hoe heilzaam het is om je te laten masseren.

Ik geef al vele jaren massages, sinds 1980 is het een deel van mijn bestaan geworden. Je kunt bij mij terecht voor sportmassage, ontspannings- en Balansmassage.

Massage ondersteunt je eigen herstelvermogen en helpt om je spieren soepel en ontspannen te houden. Het maakt je ook meer bewust van je lichaam, zodat je je lichaamssignalen (weer) sneller opmerkt.

Als je me vraagt welke massage mijn favoriet is, dan is dat de Balansmassage die ik zelf in de loop der jaren heb ontwikkeld. Deze Balansmassage is een massage waarbij alle onderdelen van de voeten zorgvuldig worden gemasseerd, zodanig dat er weer evenwicht komt in lichaam en geest, je voelt je na afloop weer in balans!

Wat massage met een mens doet is moeilijk te omschrijven, eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren. Iemand die regelmatig voor een (Balans-) massage komt zegt: “ Veel meer mensen zouden moeten weten en ervaren wat een Balansmassage met je doet. Ik ben er zelf iedere keer weer verwonderd over het effect dat het bij mij heeft, hoe fijn ik me dan weer voel, super!”