Balans in je leven


Herken je dat?

Je hebt het gevoel dat je steeds weer meegesleept wordt in de ratrace van het bestaan. Je wordt doodmoe van alle prikkels en verplichtingen die iedere dag weer energie vreten? Je wordt prikkelbaar van alles wat er dag in dag uit op je afkomt? Je hebt het gevoel dat je hoofd altijd maar overuren moet draaien?

“Je hebt vaak geen keuze in wat je in je leven overkomt, maar je hebt wel altijd een keuze in hoe je ermee omgaat.”

Meer rust ontspanning en balans

Leer in 6 sessies hoe je meer rust, ontspanning en balans in je leven kunt krijgen. In deze cursus krijg je theorie en technieken waarmee je bewuster om kunt gaan met de dingen die je in het leven tegenkomt.

In deze cursus leer je hoe je rust in je leven kunt brengen, je leert ook hoe je hoofd en gevoel weer in balans kunt brengen. In de huidige maatschappij geven we ons hoofd, het denken, een heel belangrijke plaats en we “vergeten” vervolgens dat ons lichaam ons ook belangrijke dingen te vertellen heeft. Lichaamssignalen vallen ons helemaal niet meer op of we zetten ze met onze gedachten naar de achtergrond. Door naast je hoofd ook je gevoel, je emoties en je lichaam de nodige aandacht te geven, krijg je weer meer balans in je leven.

Meer in balans zijn is niet alleen fijn voor jezelf maar werkt ook door in contacten die je hebt met andere mensen. Je leert hoe je op een respectvolle manier met elkaar in contact kunt zijn.

Ademhaling en Bewustwording

Je leert hoe belangrijk je ademhaling is bij het in balans blijven en je stressniveau onder controle te houden. Je leert ook aandacht- en meditatie-oefeningen waardoor je je bewuster wordt van wat je doet of juist niet doet en daardoor meer bewustere keuzes kunt maken. Daarnaast is er uitgebreide   aandacht voor de werking van je brein en  emoties en hoe je daar gebruik van kunt maken bij het in balans komen.

Zes bijeenkomsten

De cursus Balans in je leven bestaat uit zes bijeenkomsten van ca. 3 uur waarbij veel theorie en technieken worden behandeld. In principe wordt de cursus in aaneensluitende weken gegeven. Je krijgt huiswerkopdrachten, links naar relevante informatie, MP3 bestanden en samenvattingen van iedere bijeenkomst toegezonden. De investering voor deze cursus is €297,00. De cursus wordt individueel gegeven, maar in overleg kan het ook in tweetallen.

Wil je meer weten over deze cursus? Vraag dan een gratis gesprek aan.

Weet je al dat je deze wilt volgen? Neem dan contact op, dan kunnen we samen de cursus inplannen.

Natuurkieker Natuur en Welzijn

Coby Koops
Witte Valkenstraat 10
9411 LG Beilen
06 111 666 54

natuurkieker@gmail.com of gebruik het contactformulier