Activiteiten


Lezingen

Ik verzorg met veel plezier lezingen over verschillende thema’s. Zo geef ik natuurfotolezingen aan de hand van mijn  natuurfoto’s en belevenissen in de natuur.

Ook geef ik lezingen rond het thema ‘hoe krijg je meer balans in je leven.’

Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of bel mij Coby Koops: 06 11166654.

Natuurfotowandelingen

Wil je op een ontspannen en ongedwongen manier leren hoe je mooiere natuurfoto’s kunt maken en wil je ondertussen ook volop van de natuur genieten? Ga dan eens mee tijdens een natuurfotowandeling. Je kunt me gewoon bellen of mailen en dan maken we een afspraak, je kunt ook als groepje aanmelden (max. 8 personen).

Natuurbelevingswandelingen

Een wandeling in de natuur doet mensen goed, het is een perfecte plek om al je zintuigen te prikkelen, er is veel te zien, te ruiken, te proeven en te voelen.

Een natuurbelevingswandeling een manier om je meer te verbinden met de natuur en je te verwonderen over alles dat je kunt beleven als je je er voor open stelt. Wil je eens met me mee, dat kan, neem maar contact op over de mogeljkheden.

Stiltewandelingen

Door in stilte in de natuur te wandelen, kun je de natuur nog intenser beleven. Door in stilte de volle aandacht te geven aan alles wat je in en om je heen ervaart, kom je tot rust en ervaar je dingen die je in je haastige drukke leven bent kwijt geraakt. De stilte brengt je tot rust en het wandelen samen met anderen zonder te spreken zorgt voor een bijzondere verbinding met de mensen om je heen en met de natuur.

natuurbeleving Natuurkieker