Je hebt een gevarieerd en actief bestaan. Als je eerlijk bent is het regelmatig wel eens te druk. Eigenlijk ben je het wel beu dat je je voortdurend mee te laat slepen in de ratrace  van alle dag met stress en lichamelijke klachten tot gevolg.

Herken je dit:

Iedere keer neem je je voor om nu toch echt wat beter op jezelf te passen en te zorgen voor meer rust en balans in je leven. Je bent je er zo langzamerhand wel van bewust dat je zelf toch wel voor een groot deel verantwoordelijk bent voor de lichamelijke klachten en de stress die je drukke bestaan met zich meebrengen.

Er is een uitspraak die luidt: “Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen.” Je kunt dus doorgaan in de situatie waarin je zit en jezelf voor de gek houden, maar je kunt ook besluiten om er nu eindelijk eens echt werk van te maken om meer rust en balans in je leven te krijgen.

Hoe zou het zijn…

  • als je leert om bewust om te gaan met je gedachten en wat je allemaal van jezelf moet?
  •  als je leert meer aandacht te hebben voor wat je zintuigen en je lichaam te vertellen hebben, zodat er weer balans komt tussen hoofd en lichaam? 
  • als je leert succesvol te zorgen voor meer rust en balans in je leven, zodat je minder last hebt van stress, je meer rust en ontspanning ervaart en je je niet voortdurend gejaagd, prikkelbaar en moe hoeft te voelen?                                                                                                                       

Wil je ervaren hoe je met eenvoudige, overal toepasbare oefeningen al kunt zorgen voor meer rust, ontspanning en balans in je leven? Download dan het e-book met drie simpele maar supereffectieve oefeningen.